Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Vízszerelés Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

Cikkek

2014.08.02
Vízszerelő segítségével kőnnyebb...

Egy lakás felújításánál, vagy ház építésénél az ügyes kezű tulajdonosok szeretnek sok mindent maguk megcsinálni, hiszen ezzel sok pénzt spórolhatnak – már ha valóban ügyes kezűek. A vízszerelés azonban az a terület, amivel nem mindig érdemes saját kezűleg próbálkozni, hacsak nincs vízszerelő végzettségünk, mert igen nagy károkat tudunk magunknak okozni, akár hosszabb távon is, ha rosszul kötjük be a csöveket, és nem megfelelően telepítjük a csapokat vagy a vécét.

Sokszor a házilagos szerelés miatt kell falat is bontani, amire egyébként nem feltétlenül lett volna szükség. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, inkább ne kockáztassunk, hanem kérjük egy megbízható vízszerelő segítségét.
Vízszerelőre természetesen számos más helyzetben is szükségünk lehet, például egy makacsabb duguláselhárítás esetén is jól jöhet a szakszerű segítség. Ilyes esetekben, ha már az otthoni praktikák és a különböző lefolyótisztítók nem válnak be, hasznos lehet például a csatornakamerázás, melynek során könnyebben megtalálható a hiba, és gyorsabban meg lehet oldani. Vízszerelő segítségét kérhetjük még csőtörés esetén is, ezt a problémát ugyanis aligha fogjuk tudni magunk megoldani, mivel már a probléma forrásának megtalálása is hozzáértést kíván.

A vízszerelő feladata továbbá a mosdók, mosogatók, a vécé bekötése. A házimunkát megkönnyítő mosógépek és mosogatógépek beüzemeléséhez és bekötéséhez is szükség lehet vízszerelő segítségére, főleg akkor, ha új helyre szeretnénk ezeket tenni, ahová nem érnek el a csövek. A csapok, csaptelepek cseréjét, beleértve a kerti csapokat is, szintén ajánlott, hogy vízszerelő végezze el.

Honlap készítés