Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

Bejegyzések
2019.02.28 14:03

Vízszerelő segítségével könnyebb...

Egy lakás felújításánál, vagy ház építésénél az ügyes kezű tulajdonosok szeretnek sok mindent maguk megcsinálni, hiszen ezzel sok pénzt spórolhatnak – már ha valóban ügyes kezűek. A vízszerelés azonban az a terület, amivel nem mindig érdemes saját kezűleg próbálkozni, hacsak nincs vízszerelő végzettségünk, mert igen nagy károkat tudunk magunknak okozni, akár hosszabb távon is, ha rosszul kötjük be a csöveket, és nem megfelelően telepítjük a csapokat vagy a vécét.

 

Sokszor a házilagos szerelés miatt kell falat is bontani, amire egyébként nem feltétlenül lett volna szükség. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, inkább ne kockáztassunk, hanem kérjük egy megbízható vízszerelő segítségét.
Vízszerelőre természetesen számos más helyzetben is szükségünk lehet, például egy makacsabb duguláselhárítás esetén is jól jöhet a szakszerű segítség. Ilyes esetekben, ha már az otthoni praktikák és a különböző lefolyótisztítók nem válnak be, hasznos lehet például a csatornakamerázás, melynek során könnyebben megtalálható a hiba, és gyorsabban meg lehet oldani. Vízszerelő segítségét kérhetjük még csőtörés esetén is, ezt a problémát ugyanis aligha fogjuk tudni magunk megoldani, mivel már a probléma forrásának megtalálása is hozzáértést kíván.

A vízszerelő feladata továbbá a mosdók, mosogatók, a vécé bekötése. A házimunkát megkönnyítő mosógépek és mosogatógépek beüzemeléséhez és bekötéséhez is szükség lehet vízszerelő segítségére, főleg akkor, ha új helyre szeretnénk ezeket tenni, ahová nem érnek el a csövek. A csapok, csaptelepek cseréjét, beleértve a kerti csapokat is, szintén ajánlott, hogy vízszerelő végezze el.

Honlap készítés