Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Vízszerelés Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás

S.O.S.  Duguláselhárítás Gyorsszolgálat

06-30-200-9905

Gabona Róbert Vízvezeték szerelő     

Duguláselhárítás Budapesten, hétvégén is.

 

Dugulás elhárítás, lefolyó tisztítás, gépi spirálozás

Lefolyó rendszerekben a dugulások mindig rosszkor keletkeznek. Amikor nehezebben, vagy egyáltalán nem folyik le a víz, forduljon szakemberhez. Ezt még érdemes lehet idejében a végleges elzáródás kialakulása előtt megtenni, de akkor sem késő, ha már teljesen eldugult a lefolyó vezeték. Hatékony és szakszerű dugulás elhárítás, hétvégén is.

 

Professzionális duguláselhárítás

Legyen az eldugult wc, kád, mosdó, mosogató vagy az egyéb lefolyó az otthonában, munkahelyén, lakásban vagy udvari vezetékben, esetleg aknában, nem okoz gondot, gyorsan szakszerűen megszüntetem a dugulását!

Amennyiben szükséges a duguláselhárítás mellett csatornakamerázás alkalmazásával a dugulás, lefolyó hiba okát is felderítem, kijavítom a hibás csatorna vezetéket.

Dugulás elhárítás hétvégén és ünnepnapokon is!

Mint minden vízszerelési munkámhoz Én a duguláselhárítás esetén is adom a nevemet, Gabona Róbert Vízvezeték szerelő vagyok. Ha duguláselhárító szakemberre van szüksége hívjon nyugodtan a 06-30-200-9905 számon, a telefont Én veszem fel és a szolgáltatás megrendelése esetén a duguláselhárítást is Én végzem el, nálunk nincs diszpécser, nem küldök mást.

 

Duguláselhárítás professzionális kezekben

A lefolyókban kialakuló dugulás mindig a legrosszabbkor és a legrosszabb helyen jelentkezik, így azonnali problémamegoldást, duguláselhárítást követel. Ha lakása, háza lefolyórendszere heti rendszerességgel eldugul, ha még nem történt meg a baj, de már láthatóak az előjelei vagy éppen teljesen elzáródott a lefolyó, ideje szakembert hívni! A duguláselhárítás elvégzését érdemes minél korábban elkezdeni, de akkor sincs késő, ha már megtörtént a baj. Ha úgy tapasztalja, hogy nehezen, lassan folyik le a víz, vagy éppen bizonyos időközönként dugulás alakul ki a rendszerben, intézkedjen még ma! Rendelje meg a duguláselhárítás szolgáltatást a 06-30-200-9905-ös telefonszámon.

 

Az év minden napján megtörténhet a baj, ha pedig igazán pechesek vagyunk, ünnepnapokon, amikor az egész család jelen van, akkor dugul el az egyetlen WC a házban. Gyors és hatékony dugulás elhárítás, sürgősségi munkavégzés és a kiszállás ünnepnapokon is.

 

Miután pedig megtörtént a duguláselhárítás, minden esetben fokozottan ügyeljünk a vízvezetékek védelmére, valamint a különböző vegyszerek és tisztítószerek megfelelő mértékű hígítására, hogy megelőzzük a jövőbeni további problémákat.

 

Duguláselhárítás falbontás nélkül?

Hogyan lehetne másképpen csinálni? Gondoljuk csak végig. Hisz ha egy elzáródás miatt falat bontunk, az már nem duguláselhárítás, sokkal inkább lefolyó javítás! Képzett vízszerelőként bizton állíthatom, hogy minden olyan esetben amikor a lefolyó vezeték dugulását nem kiépítési hiba, csatorna beszakadása, rongálódása vagy bele került kikeményedett anyag (pl. beton, csemperagasztó, stb.) okozza nem szükséges a duguláselhárításhoz bontást végezni. Ilyen kivételes esetekben pedig ajánlott a csatorna javítása, különben a dugulás elhárító visszatérő vendég lesz.

 

 

Gabona Róbert  duguláselhárítás, csatornakamerázás

Telefonszám: 06-30-200-99-05  

Dugulás elhárítás Vízszerelés, csatornakamerázás: Budapesten és környékén.

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is!

 

Honlap készítés