Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Vízszerelés Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

Csőtörés javítás

               S.O.S. Csőtörés javítás, csőrepedés javítás                

                                                06-30-200-9905
                                  Gabona Róbert Vízvezeték szerelő       
Vízvezeték és lefolyő csőtörés javítása, gyors kiszállással hétvégén is!

Csőtörés javítás:

Különböző anyagú víz és csatorna csövek mint például: Horgany, Réz, Kpe, Pvc, Ólom, Eternit,  stb. csőrepedés javítás, lakáson belül és kívül egyaránt.

A csőtörés sajnos igen gyakran keseríti meg az emberek életét. Természetes, hogy egy csőtörésnek senki sem örül, hiszen  kárt és bosszúságot okozhat a csőből távozó víz. Elkerüléséért sajnos nem sokat lehet tenni, mert a  folyamatos használat során a csövek elöregednek egy idő után, gyengévé válnak.

Ha az a gyanúnk, hogy csőtörés áldozatai vagyunk, fontos az azonnali segítséghívás. A csőtörés javítást ugyanis ajánlott a mihamarabb elvégezni, így lehet igazán hatékony a javítás, és így minimalizálhatjuk leginkább a károkat. Még akkkor is ha a csőtörés javítása is jár némi „rongálással”, hiszen a sérült csövet elő kell ásni, akár az épületen belül, akár kívül van.  

A csőtörés javításának első lépése a csőrepedés felmérése, azaz annak vizsgálata, hogy a csővezetékek mely részén keletkezett a repedés, illetve a törés. Csőtörés kialakulhat az épület falain belül és kívül egyaránt.

 

Csőtörés javítás

 

Műszeres csőrepedés keresés:

Bár a csőtörés javítás sajnos  jár némi kellemetlenséggel, a modern, műszeres technológiának köszönhetően már nem feltétlenül kell fölásni az egész kertet, vagy feltörni a padlóburkolatot,  hogy megtaláljuk a probléma forrását. Lehetőség van ugyanis műszeres bemérésre, így csak annyi ásásra vagy bontásra kell számítani, amennyi feltétlenül szükséges a csőtörés javításhoz, így nincs fölösleges fölásott kert, és elpazarolt idő.

Gyors csőtörés javítás kül- és beltéren egyaránt

A csőtörés műszeres bemérését követően kiemelten fontos a gyors és hatékony helyzetfelismerés és helyzetmegoldás. Ez azt jelenti, hogy legyen szó repedés miatti szivárgásról vagy éppen csőtörésről, azonnali megoldásra, a szivárgás vagy a csőtörés mielőbbi megszüntetésére van szükség. A gyors bemérés pedig garantáltan gyors munkavégzést jelent. Ne ritka, hogy a csőtörés beméréséhez ugyan nem, azonban a csőtörés javítás munkálataihoz már muszáj bontani, ásni. Ennek ellenére azonban a csőtörés javítás nem halogatható, nem tudjuk elodázni, hiszen a csövön keresztül szivárgó víz kárt tehet környezetében, elzárása pedig nem mindig lehetséges.

A csőtörés javítás első lépése sok esetben a csőtörés bemérése, melynek technológiája az utóbbi években nagymértékben megváltozott, napjainkban már egy műszer segítségével bontás és ásás nélkül megtalálható a szivárgás, repedés vagy törés. Ennek köszönhetően a csőtörés javítás gyorsabb és célzottabb lehet, mint a korábban.

 

Gabona Róbert  vízszerelő

Telefonszám: 06-30-200-99-05  

Csőtörés javítás vízszerelés: Budapesten és környékén.

Csőtörés javítása hétvégén és ünnepnapokon is!

Honlap készítés