Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

Lefolyó szerelés, kamerás csatornavizsgálat

Lefolyó szerelés, Duguláselhárítás, Vízszerelés Gyorsszolgálat                                        

                     06-30-200-9905 

                                    Gabona Róbert Vízvezeték szerelő       

                                     Lefolyó javítás, csatorna szerelés,

                                                   Duguláselhárítás

 

CSATORNAKAMERÁZÁST NEM VÁLLALOK, JELEN CIKK CSAK INFORMÁCIÓNYÚJTÁS

 

Ne bontsa szét az egész lakást, válassza inkább csatornakamerázást!

Csatornakamerázás használatával belülről, bontási munkálatok nélkül  felderíthető a lefolyó hibái és állapota, visszatérő csatorna elzáródások, csatornafolyások oka és helye.

A csatornakamerázás egy igen hatékony megoldása a duguláselhárításnak, a csatorna hibák felderítésének, hiszen ezen eljárás a segítségével bontás nélkül tudja kiküszöbölni lefolyóiból az életét megkeserítő dugulásokat. A legtöbb épület szennyvízrendszere, ha gondosan van megtervezve és alaposan kivitelezve, évtizedekig gond nélkül szolgálja lakóinak kényelmét, viszont még a legjobban megtervezett és felszerelt szennyvízrendszereknél is előfordulhat a dugulás, ugyanakkor egy idő után ezek a rendszerek is elavulttá válnak, akárcsak bármi más, és ilyenkor folyamatosan felüthetik fejüket a rendszeres időközönként visszatérő problémák.

Csatornakamerázás a leghatékonyabb eszközökkel!

Cégem már évek óta arra hivatott, hogy az esetlegesen eldugult lefolyókat könnyűszerrel ismét gördülékennyé tegye. Vízszerelő szakemberként gyorsaság, precizitás jellemez, lehető legtisztábban és a lehető legrövidebb idő alatt elhárítom panaszait.

A csatornakamerázás megjelenése óta egyre sűrűbben használjuk a dugulás elhárítás, lefolyó szerelés területén, mivel segítségével könnyedén megtalálható a csatorna hibák

Amennyiben visszatérő szennyvíz dugulásokkal, lefolyó hibákkal küszködik, a lehető legjobb megoldás erre a csatorna kamerázás, mert ezáltal úgy vizsgáljuk át lakásának csatornarendszerét, hogy közben nem kerül sor felesleges falbontásokra. Az eljárás úgy történik, hogy a lefolyóba vagy csatornába, ahol éppen a probléma van, kamerát engedünk le, melynek segítségével korszerűen térképezzük fel a bajt. Ha a lefolyó kamerázás során megtaláltuk a meghibásodás helyét, csak ott végezzük el az elkerülhetetlen bontást, ahol ez szükséges. Miért tenné ki magát annak, hogy egy négyzetcenti meghibásodás miatt egész lakása romokban heverjen? Válassza a csatornavizsgálat eme hatékony módját a fáradtságos és költséges bontás helyett!

Szennyvízhálózat állapot felmérés és hibakeresés, csatornakamerázás!

A szennyvízhálózat állapotának felmérése a legtöbb lakásban már csak akkor merül fel, amikor a hálózatban valamilyen érzékelhető probléma jelentkezik. Pedig a csatornakamerázásnak köszönhetően a lefolyó vezeték teljes felmérése, állapotának meghatározása könnyedén és gyorsan, bontás nélkül lehetséges. Szennyvízhálózat hibakeresésében a csatornakamerázás kiemelten fontos szerepet játszhat. A kamerás csatornavizsgálat által felmérhető a lefolyó hálózat állapota, de emellett észlelhetőek az olyan problémaforrások is, mint a rendszerben lerakódott építési törmelék vagy az illesztéseknél betüremkedő fagyökérzet. A lefolyó kamerázás által nyert információk egyrészt fontosak a javítási munkálatok meghatározásához, de emellett alátámaszthatják az esetleges kárigényt a biztosító felé.

Bízza ránk lefolyója javítását és a dugulás elhárítását!

Amennyiben visszatérő dugulással állunk szemben, nem feltétlenül kell szennyeződésekre gondolni, gyakrabban okozza ezeket a csatornarendszer meghibásodása, elévülése, a csatornacső lesüllyedése stb. A mi feladatunk, hogy a csatornakamera segítségével megnézzük, hogy pontosan hol a baj, s ezt követően kijavítsuk a hibát. Bármilyen eldugott vagy nehezen hozzáférhető helyen legyen is a hiba, korszerű csatorna kamera segítségével megtalálható az, és kijavítjuk Önnek. Vannak egyszerű dugulások, melyek házilag is könnyűszerrel orvosolhatóak, viszont ha visszatérő dugulásokról van szó, feltétlenül forduljon segítségért, mert ott már feltehetően nagyobb a baj.

A csatorna kamerázás nem vesz fel sok időt. A csatornakamerázás megkezdése előtt előfordulhat, hogy szükéges a csatorna tisztítása, mivel szennyeződésekkel teli csatornákba nem lehet csatorna kamerát vezetni. A dugulás elhárítása után kezdetét veszi a kamera leengedése a lefolyóba, és ennek alapos átvizsgálása. A csatornakamerázást a duguláselhárítás egyik leghatékonyabb eszközeként említhetjük meg.


 

Gabona Róbert Vízszerelő, Telefonszám: 06-30-200-99-05   Vízvezeték szerelés, csatorn javítás, duguláselhárítás: Budapesten és környékén.

Lefolyó szerelés hétvégén és ünnepnapokon is!

 

 

Honlap készítés