Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

SOS Vízszerelés

Vízszerelés, Duguláselhárítás, Gyorsszolgálat

S.O.S Vízszerelés, Duguláselhárítás Budapest területén, hétvégén és ünnepnapokon is! Gabona Róbert vízszerelő, Telefonszám: 06-30-200-99-05

A legtöbben szívesen fúrnak-faragnak, barkácsolnak otthonukban, azonban a vizesblokk az a terület, aminek kialakítása és javítása egyaránt komoly szakértelmet igényel. Éppen ezért ha vízszerelés szükséges otthonunkban, kiemelten fontos azt szakértőre bízni, mert a házi barkácsolás bizonyos esetekben többet árt, mint használ.


Vízszerelő, Vízszerelés gyorsszolgálat:

- Csapok, csaptelepek cseréje, javítása, Wc csészék, wc tartályok szerelése

- Mosdók, mosogatók bekötése, sarokcsapok, flexi csövek és fali-elzárók cseréje

- Mosó és mosogató gépek vízszerelés részének bekötése

- Csőtörés javítás, lefolyóhibák elhárítása

- Fagycsapok, kerti csapok cseréje, ásással

- Vízvezeték, lefolyó vezeték javítása, udvari vízvezeték szerelés és csatorna csere, ásással

- Duguláselhárítás 0-24-óráig, lakásban és udvaron

Minőségi vízszerelés, megbízhatóság, gyors segítség, SOS vízszerelő!

Ez csak néhány tétel azon vízszerelő szolgáltatásim közül amiben segíteni tudunk Önnek, lehet bármilyen a vízszerelés probléma, hívjon!

Vízszerelés a csövezéstől a dugulásig

Vízszerelőként tevékenységi körömbe tartozik a vizesblokkok teljes körű szerelése, legyen szó fürdőszobai szaniterek vagy éppen mosogatógép beszereléséről, beltéri vagy kültéri dugulások elhárításáról, csőtörés javításról vagy éppen udvari vízelvezetők szereléséről, lefolyó csövek javításáról. Teljes körű vízszerelés, kiváló minőség és megbízható, gyors segítség: ezt nyújtom minden megrendelőmnek. Minden munkát magam végzek és minden munkámhoz a nevemet adom, legyen szó ünnepnapokon sürgős kiszállásról vagy kisebb-nagyobb vízszerelés munkálatokról.

Természetesen a vízvezeték szerelés nem merül ki annyiban, hogy egyszer bekötjük a vizesblokk elemeit, hiszen más szakmákhoz hasonlóan itt is szükség lehet javításra és karbantartása. Visszatérő dugulások esetében érdemesebb például vízszerelő szakembert hívni, mint vödörszámra önteni a lefolyótisztító folyadékot a lefolyórendszerbe. Egy egyszeri duguláselhárítás ugyanis hosszú távra megoldja a problémát, így a dugulás nem okoz több bosszúságot.

A vízszerelés részeként a szennyvízhálózat ellenőrzése kiemelten fontos. Bár a legtöbben csak a lakásukba érkező víz vezetékei miatt aggódnak, emellett pedig az esetleges dugulásokat helyileg kezelik, miközben lehetséges, hogy utóbbi probléma gyökere például sokkal mélyebben található.


Csőtörés javítás felsőfokon

A vízszerelés modern technológiai fejlődésnek köszönhetően a csőtörések bemérése gyorsan és hatékonyan lehetséges műszeres keresés segítségével, így csőtörés esetén a probléma könnyedén megszüntethető. Nem csak felkutatom és felmérem a csőtöréseket és –repedéseket, de meg is szüntetem azt, akár sürgősségi kiszállás esetében is, függetlenül attól, hogy a csövek ólomból, rézből, horganyból vagy Kpe-ből készültek.

Kis munkák és komoly vízvezeték szerelések

Legyen szó egy egyszerű tömítés cseréjéről vagy akár a rendszer újracsövezéséről, minden esetben állok szolgálatára. Ne bíbelődjön a csöpögő csappal, a folyamatosan elduguló lefolyókkal, de akár a legapróbb vízszerelési munkákat is gyorsan és pontosan, szakértelemmel végzem el, legyen bármilyen apró feladat, minden munkát azonos súllyal kezelek, számomra nincsenek „piti munkák”, mert ha vízszerelés, akkor az Ön igényei minden téren a legfontosabbak!

Hívjon bátran és tapasztalja meg, hogy milyen egy valóban pontos, gyors és megbízhatóan dolgozó vízszerelő, hogy a közeljövőben újabb szakemberre ne legyen szüksége!

Vízszerelés szaktanácsadás

Végül, de nem utolsó sorban, foglalkozom vízszerelő szaktanácsadással is, így Ön mindenből a legjobbat kaphatja, kedvező áron, de kiemelkedő minőségben, legyen szó csaptelepekről, a csövezés megválasztásáról vagy a kerti csapok kialakításáról.

A vízszerelő alapvető feladata az, hogy az otthonok vizesblokkjait mind a fürdőszobában, mind a konyhában kialakítsa, illetve karbantartsa és szükség esetén javítsa. Ez azt jelenti, hogy a vízszerelő nem csak kialakítja a vízvezetékeket újonnan épülő otthonában, de beköti a mosógépet, mosogatógépet éppúgy, mint a fürdőszobai mosdót, a központi összefolyót vagy a konyhai csaptelepeket. Ezek a munkák komoly szakértelmet igényelnek, így elvégzésükhöz minden esetben érdemes vízszerelőt hívni.

Amennyiben bármilyen rendellenességet tapasztal vízhálózatával kapcsolatban, például eldugul a lefolyó, vagy csöpög a csap érdemes a tüneti kezelések helyett vízszerelő szakemberhez fordulni, mivel a háttérben komolyabb problémák is lehetnek. Amennyiben ezeket a vízszerelés hibákat nem ismerjük fel és kezeljük időben, a helyzet akár súlyosabbá is válhat.

Én minden vízszerelés munkához adom a nevemet: Gabona Róbert vagyok, vízvezeték szerelő. Ha bármilyen vízszerelési problémája van hívjon nyugodtan, a telefont Én fogom felvenni, a szükséges vízszerelő szolgáltatást is Én végzem el!

 

 

Vízszerelés, GYORSSZOLGÁLAT MINDEN NAP 0-24 ÓRÁIG!

Vízvezeték szerelés és csőtörés javítás

Dugulás elhárítás

Vízszerelés Hétvégén és Ünnepnapokon is.


Honlap készítés