Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

Bejegyzések
2019.04.18 11:32

A jó vízszerelő ismérvei

Valahol a magyar ember mindenhez ért, ahogy a focihoz, úgy az autószereléshez, szobafestéshez, sőt, ha megkérdeznénk egy magyar embert, ismeri-e a tökéletes körömpörkölt titkát - bárkit is választottunk - ő magabiztosan kijelenti, hogy ő az egyetlen, aki ezt az ételt tökéletesen készíti, mindenki másé csak gyenge utánzat. Így van a magyar ember a vízszereléssel is. Miért értünk mindenhez? Mert hozzászoktunk, hogy magunk oldjuk meg a problémáinkat, ez a büszkeség azonban sokszor veszélyeket rejt magában. A vízvezetékek, vizesblokkokhoz kapcsolódó berendezések, elektromos eszközök esetében a figyelmetlenségből, szaktudás hiányából adódó következetlen lépések sokszor a kis meghibásodásból is végzetesen költséges károkat, nehezen visszafordítható problémákat okoznak. Ilyenkor hívjuk a vízvezetékszerelőt, amikor már nagy a baj.

 

A jó vízszerelő ismérvei

 

A csőtörés - vészmentés

A csőtörés jelei alkalmanként rejtettek, megemelkedett vízfogyasztás, mely először nem is tűnik fel, talán többet pazaroltunk mostanában, ejnye-bejnye. Közben a víz szivárog, a vízóra pörög, mi pedig fizetünk. Majd vizes foltok, esetleg penész jelenik meg a falakon. Végül már - ha társasházban lakunk- a szomszéd szól, az ő mennyezetén is megjelentek a gyanús jelek. A csőtörést sok minden okozhatja, de Magyarországon jellemzőek az elöregedett vízvezetékek, melyek bármikor meghibásodhatnak. Ilyenkor kell a vízvezetékszerelő.

 

A vízszerelés Budapesten könnyen, egy hívással elérhető szolgáltatás. Egy csőtörés bemérő műszer segítségével falbontás nélkül is beazonosítható a probléma helye, ezzel sok költséget takaríthat meg magának az, aki időben szakembert, tapasztalt vízszerelőt hívott.

 

Fontos, ha csőtörés jeleit tapasztalja, zárja el a vizet otthonában, hívjon SOS-ben vízszerelőt, és ha indokoltnak tartja, áramtalanítsa otthonát. Egy vízszerelő Budapesten létesített központtal még Pest megye területén is gyors kiszállást tud vállalni.

Vizes helyiségek átépítése, kiépítése

Új otthonok építésekor, esetleg felújításkor otthonunk vizeshelyiségeinek időtállósága, igényes kiépítése céljából is érdemes szakembert felkeresni. Ha vízszerelőre bízzuk a csőrendszer megtervezését, kialakítását, akkor abban biztosak lehetünk, hogy jó kezekben van otthonunk. Az összes vizes helyiség a vízvezetékszerelő felelőssége, akár a konyha, akár a fürdőszoba vízvezetékeiről, csaptelepeiről, szanitereiről van szó, a megfelelő alapanyag kiválasztása, annak beszerelése, a rendszer minél optimálisabb és hatékonyabb kiépítése, mind- mind a szakember dolga.

 

Természetesen nem csak ezek kiépítése, hanem karbantartása és javítása is megfelelő szaktudást, tapasztalatot igényel.

Apróbb munkák, javítás

Sokszor a mosogatógép, mosógép bekötése is sokkal hatékonyabb, ha szakemberre bízzuk azt. A legapróbb munkák során is érhet minket meglepetés, vagy esetleg a vízszerelő tud egy olyan megoldást, mely hosszútávon megkönnyíti mindennapjainkat. A mosógép vagy mosogatógép bekötése nem feltétlenül bonyolult feladat, azonban ha rosszul végezzük el házilag, akkor új gépünket, és garanciát is elveszíthetjük. Ha pedig a mosógép kiállások sincsenek meg, akkor végképp kizárólag vízszerelő segítségével oldhatjuk meg ezt a kérdést.

A vízvezeték szerelő munkája nem csak a vészmentésre és a felújításra, kivitelezésre, de a karbantartásra is vonatkozik. Ezek az apróbb jellegű munkák például az elduguló lefolyók kérdése, ide sorolhatjuk a csepegő csapokat, a villanybojlerrel kapcsolatos munkákat, karbantartásuk, vízkőtelenítésük, cseréjük is a szakember feladatkörébe tartoznak. A vízvezeték rendszer karbantartásához kapcsolódik azok tisztítása is, de akár a kerti csap javítása, karbantartása is, valamint a duguláselhárítás is.

 

Tehát láthatjuk, a vízvezeték szerelő nem csak kármentés, vagy építkezés, felújítás során lehet nélkülözhetetlen segítség, hanem akár a legapróbb karbantartási munkálatok során is érdemes lehet a szakember felkeresése.

 

A jó vízszerelő, vízvezeték szerelő jellemzői

De mi alapján válasszunk szakembert? Hiszen manapság már a megfelelő vízszerelő megtalálása is nehéz ügy lehet.

 

Nagyon fontos, hogy az illető tapasztalt legyen, minél régebb óta van a szakmában, annál nyugodtabbak lehetünk, de emellett feltétel, hogy a legkorszerűbb technológiák és gépek ismeretével is rendelkezzen

 

0-24 órás sürgősségi kiszállást vállal kármentés esetére, esetünkben a vízvezeték szerelés Budapestre vonatkozik.

 

Előre tájékoztatja a költségekről az ügyfelet. Ezzel kapcsolatosan árfekvésének nézzünk utána, a gyanúsan olcsó szakember sokszor silány minőségű anyagot épít be otthonunkba, mellyel a probléma megoldása nem lesz hosszútávú. A jó vízvezeték szerelő igényes a munkájára.

Honlap készítés