Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

Bejegyzések
2019.02.28 13:52

Duguláselhárítás és a csatornakamerázás

Akinél dugult már el lefolyó, az jól tudja, hogy a helyzet milyen gyorsan milyen kétségbeejtővé fajulhat. A beszűkülő lefolyócsőtől a kiöntő toalettig csak egy lépés az út, ezért ebben a helyzetben önálló próbálkozások helyett minél hamarabb érdemes szakembert hívni. A duguláselhárítás technológiái az utóbbi időben rendkívül sokat fejlődtek, így a legtöbb esetben bontás nélkül is megoldható a probléma.

Előfordulhatnak olyan esetek amikor a korábban elhárított dugulás újból kialakul és egy újabb duguláselhárítás nem segítene.

Ilyenkor nem mindig a csatorna használatból ered a probléma, lehet, hogy a lefolyó rendszerben keletkezett törés repedés, esetleg a rosszul elvégzett szerelés ami az ismétlődő dugulásokat, vagy a folyásokat okozza. Ezen hibák kiderítésében segít a csatornakamerázás. Senki sem szeretné az egész lakását felbontani, vagy az udvart teljesen felásatni egy csatorna hiba miatt, csatornakamerázás használatával csak ott kell a feltárást elvégezni ahol a javítandó csatorna szakasz található. Kamerás csatornavizsgálat nem csak hibakeresésre jó, de új lefolyó szerelése esetén a rendszer ellenőrzésével még a csatornacső betemetése előtt kiszűrhetők a kinyomódott gumigyűrűk.

 

A száloptikás csatornakamerát a dugulásgyanús csatornába vagy csővezetékbe levezetve fény derülhet a cső szűkülésének vagy dugulásának okára, ami megkönnyíti annak elhárítását is. A csatornakamerázás jelentősége abban is nyilvánvaló, hogy a készülék felvételek készítésére is alkalmas.

Honlap készítés