Elérhetőség

S.O.S Vízszerelés,

Duguláselhárítás, 

Gyorsszolgálat

Vízvezeték szerelő
Telefon:

06 30 200-9905

Gabona Róbert


Hétvégén és ünnepnapokon is!

vízszerelés

Duguláselhárítás III. kerület

S.O.S. Duguláselhárítás Gyorsszolgálat

06-30-200-9905

Gabona Róbert Vízvezeték szerelő

Duguláselhárítás Budapesten, hétvégén is.

A kerület alábbi részein: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Óbuda, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy.

A csatornarendszer eldugulása nagyon sok kellemetlenséggel jár. Nem járt sikerrel a duguláselhárítás házilag? Amikor ez sikertelennek bizonyul, akkor a megfelelő szakember felkutatása a következő akadály. Honnan kerítsünk valakit, akinek precíz munkavégzésében és szakértelmében is bízhatunk, főleg a lehető legalkalmatlanabb időpontban? Ha ez sikerül is, a legtöbben a probléma elhárításával járó kényelmetlenségek és problémák miatt is azonnal aggódni kezdenek. A szétbontott fürdőszoba látványának vizualizálása csak növeli a pánikot.

 

Duguláselhárítás III. kerület - hogyan, mikor, hol tudunk segíteni?

Azonban nem kell aggódniuk, mi úgy nyúlunk a fürdőszobájához, mosdójához, konyhájához, mintha a sajátunk lenne. Az egyik legfontosabb szempont és cél, hogy bontás nélkül oldjuk meg a problémáját. Erre természetesen nem csak sok éves tapasztalatunk, de kiváló eszközeink is garanciát nyújtanak. Az esetek mindössze 5%-ában szokott előfordulni, hogy végül valamilyen mértékű bontás is szükséges, ezekben a helyzetekben maga a probléma jellege és helye kényszerít minket erre a megoldásra, melyet ilyenkor is megpróbálunk a lehető legkíméletesebb módon végrehajtani.

A másik nehézség általában az időpont, hiszen mikor jelentkeznek ezek a kényelmetlen dugulások? Peches esetekben pont a lehető legrosszabbkor, hivatalos munkaidőn kívül, késő este, hétvégén vagy ünnepnapokon, ugye? De emiatt sem kell aggódnia, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a kárelhárítás nem kapcsolódhat munkaidőhöz, hiszen ezek sürgős esetek. Szakemberként tudjuk, hogy minél hamarabb lépünk közbe, annál több további problémát, komolyabb károkat előzünk meg! Éppen emiatt rendelkezésre állunk hétvégén, ünnepnapokon is, tehát a duguláselhárítás a III. kerületben kivitelezhető ezekben az időpontokban is.

Jellemzően az aggodalom következő oka a rejtett költségek, a kiszámíthatatlan áron kivitelezett kármentés, duguláselhárítás szokott lenni. Biztosíthatjuk, bizalmáért cserébe kiszámítható és konkrétan lefektetett kiszállási díjat kínálunk.

Összefoglalva, amit kínálunk: Duguláselhárítás III. kerületben, lelkiismeretes szakemberektől, ünnepnapokon, hétvégén is. Precíz munkavégzéssel, kiszámítható áron, fix kiszállási díjjal, a legtöbb esetben falbontás nélkül.

Mindezért cserébe csak a bizalmát kérjük, hogy végre felesleges aggodalom és idegeskedés nélkül tudjon átlendülni ezen a kellemetlen helyzeten. A megoldás a mi feladatunk.

 

Mit kell tudni a dugulásról és a megelőzéséről?

A házon belüli dugulás, mosogató dugulás megértéséhez a vízvezetékrendszer kialakítását kell végig gondolnunk. A vízvezetékrendszer függőleges, és sokszor alig lejtő, vízszintes szakaszokból épül fel. A probléma a vízszintes részeken szokott jelentkezni, két használat között itt szokott jellemzően felgyülemleni egy kis folyadék, amely elkezd pangani, egy idő után lerakódás keletkezik abból a folyadékból, mely nem tudott a központi vezetékek felé áramlani.

Pont emiatt a vízszintes szakaszok mellett érthető módon a szifonok, összefolyók, csatlakozók szoktak a kritikus pontok lenni. Aggódni nem kell, mert ezeket a gyakori problémákat egyszerűen és gyorsan tudja kezelni a szakember.

Amire figyelni kell, például a mosogató dugulást legtöbbször okozó probléma a darabos ételek, zsíros anyagok lefolyóba kerülése. Fokozottan figyelnünk kell arra, hogy hogyan bánunk otthonunkkal, beleértve annak vízvezetékeit.

Érdemes félévente átmosni a szifonokat, egy kis szódabikarbónával és ecettel tisztítani a kényes vízvezetékeket.

Tapasztalataink alapján a duguláselhárítás III. kerületben például egy kis odafigyeléssel sokkal nagyobb arányban lenne elkerülhető.

Azoknak a vízvezetékeknek az esetében, ahol hideg víz áramlik, érdemes bizonyos időközönként forróvizes, zsíroldót tartalmazó öblítéssel megelőzni a bajt. A szifonok és vezetékek folyamatos tisztántartása a már említett természetes szerek mellett zselé állagú tisztítószert használni.

Előjelek: Ha az összefolyóknál pang a víz, illetve, ha maximum vízerőre állítjuk a csapot, és nem tudja a lefolyó elnyelni az összes vizet, akkor már nagyobb mértékű lerakódásra számíthatunk. Ezekben az esetekben minél hamarabb tisztítsuk át rendszerünket az említett módon. Így talán még megelőzhető a dugulás.

Természetesen a leírt elővigyázatos magatartás, megfelelő óvintézkedések mellett is előfordulhat, hogy eldugult vízvezeték rontja el a napunkat, hétvégénket. Ebben az esetben érdemes minél hamarabb segítséget hívnunk, a megfelelő vízszerelő szakember formájában.

 

Honlap készítés